Hvem er Din Pejseforhandler

Hvem er Din Pejseforhandler? Vi er Aalborgs førende pejseforhandler og i vores Nordjyske showroom i Langholt, lidt nord for Aalborg, har vi udstillet en lang række af vores mest populære bioethanol pejse, gaspejse, elpejse, brændeovne og Opti-Myst pejse.

Tilbage i 2012 startede det hele med vores webshop www.biopejs-shop.dk. Siden da har vi udvidet vores sortiment til at indeholde meget mere end blot biopejse og fra kun at sælge pejse til Danmark. Så sælger vi i dag pejse til en lang række af Europæiske lande – bl.a. til Sverige, Norge, Storbritannien, Tyskland, Holland og Spanien.

I dag har vi solgt mere end 8.000 pejse og i August 2018 åbnede vi vores første butik og showroom; Din Pejseforhandler i Aalborg.

Vauni biopejs med skyline udsigt
Hvid vauni biopejs med skyline udsigt 2

Lad os sammen finde den perfekte pejs til dig

Er du i tvivl om din nye pejs, skal være en biopejs, en gaspejs eller måske en hybridpejs? Bare rolig – vi står altid klar til at gennemgå de forskellige typer, deres fordele og deres ulemper, sammen med dig. Sådan at du er sikker på, at du får den helt perfekte pejs til dig og dit hjem.

Mere end 600 modeller

Med mere end 600 forskellige modeller kan det være svært at vælge. Vi står heldigvis klar til at hjælpe med, at finde den helt rigtige pejs til dit projekt.

Showroom i Nordjylland

Besøg vores showroom og opleve vores pejse inden du beslutter dig. Vi står altid klar med en kop kaffe og en snak om dine ønsker.

Certificeret Pejseforhandler

Med mere end 8 års erfaring med pejse, har vi været på kursus og kan dermed kalde os selv for Certificeret Pejseforhandler.

Hvem er Din pejseforhandler? Hos os tilbyder vi Planika Pure Flame Biopejs

Vores filosofi

Hos Din Pejseforhandler er vores vores filosofier, at det skal være muligt for alle at finde en pejs, der passer til deres individuelle behov, forventninger og budget.

Vi har derfor gennem de seneste 8 år håndplukket alt det bedste, som pejeverdenen har at tilbyde, sådan at vi i dag kan tilbyde et af Danmarks største udvalg af pejse til dig.

0
Års Erfaring

I mere end 8 år har vi solgt miljøvenlige pejse til mere end 10 lande i Europa.

0
Kompetente Medarbejdere

Vi har samlet det stærkeste holder, der ved alt om miljøvenlige pejse.

0
Solgte Pejse

Mere end 8.000 solgte pejse fordelt på tværs af hele Europa.

Hele Holdet