Inspiration til pejse

Hos Din Pejseforhandler giver vi inspiration af pejse til vores kunder gennem kundebilleder, for at gøre købet af din pejs nemmere. Nedstående bliver vores biopejse og gaspejse vist frem hjemme hos vores kunder. 

Referencer

Professionel, venlig og hjælpsom forretning!

Jeg har bygget nyt hus (2018), hvor folkene bag Biopejs-shop hjalp mig med at finde den helt rigtige indbygnings biopejs - En Planika Prime Fire biopejs med fjernbetjening.

Til at starte med, turde jeg ikke selv kaste mig ud i en gør-det-selv løsning, men det viste sig at de lokale brændeovns folk var alt for travle og dyre til at hjælpe.

Biopejs shop vejledte mig igennem hele projektet, hvor de gik væsentligt længere end bare at sælge mig pejsen - de vejledte mig i hvordan jeg fik min egen tømmer til at bygge brandvæggen, på en sikker og omkostningslet måde, hvilket medførte at jeg sparede ca. 15.000 kr. og fik en væsentligt bedre pejs!

Michael S.
Trustpilot Anmeldelse
Yderst behagelig og professionel betjening. Biopejsen blev personligt afleveret på min adresse og de sikrede sig, at pejsen blev korrekt installeret inden de kørte igen.
Michael
Købt Planika FLA3

Langt bedre til renovering og byggeriløsninger end typehuse selskaber. Under halv pris, og de ved rent faktisk hvad de snakker om

Dorte
Trustpilot Anmeldelse